contact

Heeft u een vraag?

Bel dan gelijk ons kantoor.

Breda:076-5493000

belastingdienst.nl

Belastingdienst


De overheid heeft inkomsten nodig voor onderwijs, veiligheid, gezondheidszorg en meer. Burgers en bedrijven betalen hiervoor belasting en premies. De Belastingdienst int deze namens de overheid.

kvk.nl

Kamer van Koophandel


De Kamer van Koophandel wil ondernemers verder laten komen met ondernemen. Niet alleen met een up-to-date Handelsregister waarin informatie over alle ondernemingen in Nederland staat. Maar ook door het aanbieden van seminars, online informatie en adviesgesprekken.

mkb.nl

MKB Nederland


De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is de grootste ondernemersorganisatie van Nederland en vertegenwoordigt 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. MKB-Nederland kenmerkt zich door haar dienstverlening en kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk.

rijksoverheid.nl (voorheen Postbus 51)

Rijksoverheid


Informatie Rijksoverheid geeft informatie over de wet- en regelgeving van de Rijksoverheid.

uwv.nl

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen


UWV zorgt voor deskundige, doelgerichte en efficiënte landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen, en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Het UWV werkt als zelfstandig bestuursorgaan in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.